Şehit ve Gazilerimizin Hatırasına Ağaç Dikim Etkinliği

ETKİNLİK 6

ETKİNLİĞİN ADI:

Şehit ve Gazilerimizin Hatırasına ağaç dikim etkinliği( EKİM AYI)

Okulumuz Değerler Eğitimi kulübü, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri,  okul müdürümüz, ve öğrencilerimiz tarafından Şehit ve Gazilerimiz Hatırasına” ağaç dikimi yapıldı.

Okul müdürümüz İsmail ÖZTÜRK, Şehit öğrencilerimiz Mazlum GÜNEŞ ve Elif TERİM’ in de şahadetlerine değinerek “Şanlı tarihimiz boyunca vatanımızın dört bir tarafına, her karışına bir parçamızı bıraktık. Büyük mücadeleler verdik ve sayısız badireler atlattık. Bedelini şehitlerimizin kanıyla vererek bu aziz toprakları kendimize vatan eyledik” diye konuştu.

Bu etkinlik ile öğrencilerimizde grup halinde, iş birliği içerisinde görev alma ve sosyal sorumluluk bilincinin gelişmesi hedeflenmiştir.

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimiz “Öğrencilerimiz ağaçların dikili olduğu bu alandan her geçtiklerinde, bu ağaçların ne için ve hangi amaçla dikildiğini bir kez daha anımsayacak ve aynı zamanda ihtişamlı, uzun ömürlü bu ağaçlar, şehitlerimizin ölümsüzlüğünü de temsil edecektir.” Şeklinde etkinliğin amacını belirtilerek, öğrenciler arasında farkındalık oluşturulması sağlanmıştır.

02-01-202402-01-202402-01-202402-01-202402-01-2024

Yayın: 02.01.2024 - Güncelleme: 02.01.2024 09:39 - Görüntülenme: 23