Kitap Okuma Etkinliği

ÇALIŞMA 2- KONUSU:

BİGEP KAPSAMINDA KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ

Okulumuzda kitap okuma saati çizelgesi oluşturuldu
Öğrencilerin okul kütüphanesini aktif bir şekilde kullanması sağlandı

Okul müdürümüz İsmail ÖZTÜRK velilerimize, Okumanın faydaları ve okuma alışkanlığı kazandırmanın önemi ile ilgili bilgilendirici konuşma yaparak “kitaplar, bu dünyada eşi benzeri olmayan çok sayıda bilgiyi, hikâyeyi, düşünceyi ve duyguyu içinde barındırabilir. Bu kapsamda yeni şeyleri öğrenmeye ve anlamaya yardımcı olacak bir kitabın önemi göz ardı edilemez. Kitap okumak faydalıdır çünkü sadece ufku genişletmeye yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda farklı dünyalara yolculuk etmeyi sağlar

Öğrencinin okuduğu her kitap, yeni bir şeyler öğrenmesi için fırsattır. Kitaplar sayesinde kelime dağarcığını genişletebilir, beynini çalıştırabilir, zindeliğini artırabilir, stresini azaltabilir, öz benliğin ve dünya hakkında yeni bir şeyler keşfedebilir. Okuyabilen bir kişi, yaşamın her alanında istediği gibi kendini yetiştirebilir. Bilgiyi rasyonelleştirmeye imkân veren okuma, sürekli yeni bilgi akışının olduğu çağımızdaki en iyi güncel kalma yöntemidir…...” Şeklinde konuşmasını sürdürdü.

29-12-202329-12-202329-12-202329-12-202329-12-2023

Yayın: 02.01.2024 - Güncelleme: 02.01.2024 11:05 - Görüntülenme: 32