BİGEP Kapsamında Deneme Sınavları

ÇALIŞMA 3 – KONUSU:

BİGEP KAPSAMINDA YAPILAN DENEME SINAVLARI

Okulumuz Bigep Komisyonunun yapmış olduğu toplantıda aylık en az iki en fazla  üç olmak şartıyla toplu deneme sınavları yapmaya  karar verildi.

Öğretmenlere gerekli bilgilendirmeler yapılarak sınıflarına deneme duyurusu yapmaları istenmiştir.

Sınıf Rehber Öğretmenleri deneme duyurularını yapmış olup,denemeye katılan öğrenci sayılarını idareye teslim etmiştir. İstenilen sayılarda deneme siparişi verilmiştir .

Denemeye katılan öğrencilerimiz aynı anda belirtilen gün ve saatlerde deneme sınavına alınmıştır.

Okul Müdürümüz İsmail Öztürk deneme  esnasında sınıfları ziyarette bulunup öğrencilere başarılar dilemiştir.Öğrencilerin hem başarı düzeyini görmeleri hem eksiklerini tespit etmeleri için denemelere katılmalarının önemini bir kez daha vurgulamıştır.

29-12-202329-12-202329-12-2023

Yayın: 29.12.2023 - Güncelleme: 29.12.2023 10:05 - Görüntülenme: 36