Cumhuriyet Ortaokulu

Cumhuriyet Mahallesi 1017.Cadde No67
Vizyon
İSTİYORUZ Kİ; - ÖĞRENCİLERİMİZ VE ÇALIŞANLARIMIZ CUMHURİYET ORTAOKULUNDA BULUNMAKTAN GURUR DUYSUN. - CUMHURİYET ORTAOKULU OLMAK BİR AYRICALIK OLSUN. - YETİŞTİRDİĞİMİZ HER ÖĞRENCİ, HAYATIN ZORLUKLARI KARŞISINDA KENDİNE YETEBİLSİN. - CUMHURİYET ORTAOKULU MEZUNLARI ÜLKE YÖNETİMİNDE SÖZ SAHİBİ OLSUN. - OKULUMUZDA ÇALIŞANLAR VE ÖĞRENCİLER, DOĞRULARI YAPTIKLARINDA ORTAYA ÇIKABİLECEK SONUÇLARDAN KORKMASINLAR VE GERÇEKLERİ YERİNE GETİRİRKEN ENDİŞELERİ OLMASIN. - ÖĞRENCİLERİMİZ ÇAĞIN DEĞİŞEN VE YENİLENEN BİLGİLERİNİ YAKALAMAYI, EDİNİLEN BİLGİLERİ YAŞAMINDA KULLANABİLMEYİ ÖĞRENSİN. - OKULUMUZ HER YIL YENİLEŞEREK GELİŞEN ÇEVREYE DESTEK VE ÖNCÜ OLSUN. - HER VELİ, OKULUMUZDA ÖĞRENCİSİNE ÖĞRENME İÇİN HER TÜRLÜ FIRSATIN VERİLDİĞİNİ BİLSİN. - GENÇLER YETENEKLERİ DOĞRULTUSUNDA, YÖNLENDİRİCİ EĞİTİM ALARAK YETİŞSİNLER. - OKULUMUZDA ´´ HERKES´´ HER GÜN DAHA İYİYE ULAŞMAK İÇİN ÇALIŞSIN. - OKULUMUZ EMSALLERİ ARASINDA HER GÜN DAHA İYİ ´´ EN İYİ OLMAK İÇİN ÇALIŞACAKTIR´´.
Misyon
Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve yaratıcı düşünebilen, ahlaki değerlere sıkı sıkıya bağlı, vatan, millet ve bayrak sevgisi ile bezenmiş, Milli Eğitim Bakanlığı’ nın genel amaçları ve İlköğretim Genel Müdürlüğü’ nün özel amaçları doğrultusunda gençler yetiştirecektir. Bu misyonu gerçekleştirmek için; Cumhuriyet Ortaokulu bugün ulaştığı düzeyi aşarak eğitimde mükemmelliği ölçü alan aynı zamanda bir üst eğitim – öğretim kurumlarına öğrenci yetiştiren eğitim kurumu olacaktır.
Başlama 08.00 Bitiş 14.40
Cumhuriyet Mahallesi 1017.Cadde No:67
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuzun il merkezine uzaklığı 143 km olup okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.